Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Tobiassen Fjellsprengning velger Volkswagen Crafter.

Publisert 22.juni 2020

Tobiassen Fjellsprengning AS har i en årrekke kjørt Mercedes varebiler, og vært godt fornøyd. Det var derfor litt tilfeldig at det denne gang ble en Volkswagen.

Vi var innom Gromstad Auto og fikk raskt tilbud om å prøve en Crafter, selgeren var utenfor når vi parkerte firmabilen vår, så litt tilfeldig var det vel nesten før vi kom inn i butikken, sier daglig leder Andrè Tobiassen.  Etter en liten prøvetur, var vi blitt nysgjerrige og ønsket mer informasjon om tilbud og hvordan vi kunne tilpasse bilen. Hos oss har brukeren av bilen stor påvirkningskraft over hvilken bil de ønsker å bruke i arbeidet, det var derfor viktig at også brukeren prøvde og likte bilen. Det gjorde han.

Våre biler brukes til mange tunge oppgaver og vi kjører nesten alltid med henger,  vi ikke har lov til å oppbevare sprengstoff og tennhetter på samme sted, derfor bruker vi hengeren aktivt. Fremkommelighet og firehjulstrekk er derfor et must for oss. Crafteren har 4Motion, DSG automat og en veldig økonomisk motor på 177HK. Totalpakka og pris var derfor svært god,  i tillegg forventer at Crafteren har ca halve dieselforbruket i forhold til de bilene vi har nå. Det blir spennende å se hvordan det utarter seg i praksis, sier Andrè. Med 40.000 – 50.000 kjørte kilometer i året blir det fort penger å spare. Crafteren er også svært lett å bygge om til ADR godkjent transport, ettersom veggen mellom førerhus og varerommet har ekstra beskyttelse. Vi måtte kun utføre små endringer før det var på plass.

Firmabilen er en viktig reklamekanal

I tillegg til å være et viktig arbeidsverktøy og kontor er bilene våre også en viktig markedsføringskanal. Vi tilbringer mye tid på veien, og ønsker at bilene fremstår representative i «bybildet» eller på anleggsplassen. Etter en periode med sølvgrå biler gikk vi denne gang for en sort, vi er veldig godt fornøyd med utseende og syntes rett og slett Crafteren ble kjempe tøff. Med sort optikk, sorte felger og orange logo, ble den et blikkfang du raskt legger merke til på veien.  Alt i sommer skal Morten (brukeren av bilen) ha et oppdrag i Nord-Norge, det blir nesten en liten norgesferie, sier Andrè. Da skal vi virkelig få prøvd Crafteren på langtur, og det gleder vi oss til. Med massasjefunksjon og lErgoActive førersete kan vi ikke se for oss annet enn at det blir en komfortabel tur.

5 år / 250.000km garanti
Gromstad Auto har eget nyttekjøretøy team, både på salg, kundemottak og verksted. For kundene våre er det viktig at bilene er raskt tilbake på veien ved service eller reparasjon, sier nyttekjøretøy selger Nils Christian Larsen. Ståtid er dødtid, slik er det bare, og vi gjør vårt ytterste for at våre kunder skal ha en så smidig opplevelse av verkstedoppholdet som mulig. I tillegg har Volkswagen Crafter svært god garanti, hele 5 år og 250.000 kjørte kilometer. Du rekker med andre ord mange kundeoppdrag før garantien er utøpt sier Nils Christian.  

Vi gleder oss til samarbeidet og ønsker Tobiassen fjellsprengning lykke til med Crafteren.