Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Et enklere bilhold  med Service og vedlikeholdsavtale

Publisert 06.februar 2020

En service og vedlikeholdsavtale gir et forutsigbart og oversiktlig bilhold - helt uten overraskelser. Det er slike løsninger kunder ønsker i dag, sier Rune Pedersen, Salgskonsulent hos Gromstad Auto. 

Ved å velge service og vedlikeholdsavtale slipper du tenke på kostander til service, til og med slitedeler som må skiftes i avtaleperioden er inkludert i prisen. Et forutsigbart bilhold er noe av det bilkjøpere verdsetter mest, det er en veldig god følelse å hente bilen på verksted uten å måtte ta en eneste krone av "hverdagsøkonomien",  sier Rune.  I tillegg er det et godt argument den dagen du selger bilen, at alle servicer er fulgt opp på merkeverksted, det skaper trygghet for alle parter. Velger du å selge bilen før avtalen utløper er det fint å nevne i annonsen, ettersom avtalen kan overdras til ny eier.

De fleste som ny kjøper bil er opptatt av kostnader og vi er opptatt av fornøyde kunder.  Derfor inkluderer vi nå service og vedlikeholdsavtale på de fleste av våre modeller til kr 0,-.  

Det skal være smart å velge Volkswagen avslutter Rune

Nysjerrig på hva som er inkludert? her har vi gjort en liten oppsummering. 

Dette er inkludert i service- avtale og service- og vedlikeholdsavtale

Dette gir deg fordeler som 

  • Kontroll på alle kostnader knyttet til service og vedlikehold i 3 år / 45.000km
  • Alle servicer utføres på merkeverksted i hennhold til fabrikkens spesifikasjoner. En stor fordel når du selger bilen igjen. 
  • Kun bruk av Volkswagen original deler
  • 3 års garanti på alle deler. 
  • 24 timers mobilitetsgaranti

Bensin, ladbar hybrid og dieselbil

 

 

Elbil

Kontakt oss for mer informasjon

Service-avtale eller Service- og vedlikeholdsavtale kan foreløpig kun tegnes ved kjøp av nybil.  Avtalene kan tegnes for inntill 5år eller 250.000km. Sammen finner vi en avtaletilpasset ditt bruksområde og kjøremønser.