Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Vi har lang og bred erfaring

Oppdatert 04.september 2019

Menneskene som kjører våre bilmodeller er like forskjellige som løsningene vi tilbyr. Volkswagen er Norges mest solgte varebilmerke og vi på Gromstad auto har opparbeidet oss en lang og bred erfaring med skreddersøm av varebiler. 

Rett tilpasset bil skaper effektivitet i hverdagen
Valg av spesialtilpasset løsning i kombinasjon med en praktisk bilinnredning kan være avgjørende for din eller dine ansattes effektivitet i hverdagen. Vi vet at tid er penger og leverer derfor et bredt spekter av påbygg- og bilinnredningssløsninger for både små og store bedrifter, organisasjoner, institusjoner samt stat og kommuner.  Noen ganger handler det om en enkelt tilpasset inredning, andre ganger om en spesialbil byttet fra bunnen. Uansett bestilling er kvalitet og fornøyde kunder det viktigste for oss. Sammen med våre profesjonelle samarbeidspartnere står vi klare til å hjelpe deg. 

Våre varebiler er fleksible
Våre varebilmodeller Crafter og Transporter samt Amarok pickup egner seg svært godt for skreddersøm og er spesielt fleksible og anvendelige arbeidsbiler hvor mulighetene for påbyggsløsninger er mange. Caddy er også tilpasningsdyktig og egner seg godt om du er på jakt etter et mindre kjøretøy. Tømrere, elektrikere, energiselskaper, transportører, utrykningskjøretøy og rørleggere er eksempler på yrkesgrupper som har behov for spesialtilpasning av påbygg eller innredning. Ved å velge Volkswagen velger du en leverandør med erfaring og kompetanse på spesialtilpasset bil. 

Våre biler er tilpasset norske behov. 
Når bilen er ferdig produsert i Tyskland, transporteres den til vårt importlager på Bekkelaget i Oslo. Alle tilpasningene gjøres enten hos oss eller hos våre samarbeidspartnere i Norge. Derfor er du sikret en bil som er tilpasset vårt regelverk, bruksmønster og miljø. Rett og slett en optimal bil til norske forhold.

Vi prøver alltid å gjøre bilen så komfortabel som mulig, en populær tilpassning er derfor skrånets skillevegg mellom fører og lasterom, som gir deg bedre plass til oppbevaring av småvarer i førerhuset samt økt kjørekomfort bak rattet fordi du kan justere seteryggen bakover. 

Ta kontakt i dag for rådgivning og pristilbud vedrørende skreddersøm. Vi hjelper deg gjerne!