Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Derfor bør du bruke merkeverksted !

Både om bilen trenger service eller har behov for annen reparasjon eller vedlikehold.

Skreddersydd service til din Volkswagen

Volkswagen Service omfatter 30 viktige punkter som sjekkes og justeres. Sjekklisten er Volkswagens foreskrevne serviceplan for bilen din. Foreskrevet serviceplan er en forutsetning for din nybilgaranti og for å holde vedlikeholdskostnadene nede etter nybilgarantien har utløpt. Tar du service hos oss slipper du å tenke på innholdet i servicen og på om du har dokumentasjon for å opprettholde bilens garanti– det garanterer vi for deg. Tar du service på frittstående verksteder er det bileiers eget ansvar å dokumentere dette.

Hos oss henter vi siste oppdaterte sjekkliste for bilen din rett fra Volkswagen-fabrikken. Denne sjekklisten oppdateres opptil flere ganger i løpet av året og er forskjellig fra modell til modell. Vi bruker bilens chassinummer for å få en sjekkliste som er unik for din Volkswagen.
Bilverksteder som ikke er Volkswagen sertifiserte har ikke tilgang på denne informasjonen.

Garantert kvalitet og reparasjon ihht. fabrikantens anvisning.

Når vi reparerer eller vedlikeholder din Volkswagen garanterer vi at dette blir gjort ihht. produsentens anvisninger. Alle våre mekanikere og teknikere gjennomgår hvert år flere timers opplæring i hvordan din Volkswagen skal repareres. Vi følger reparasjonslitteraturen for hvert steg i reparasjonsprosessen, og vi skifter ut alle deler, skruer , pakninger og bolter som er nødvendig for at reparasjonen skal være 100 % riktig og i orden. I tillegg gir vi gode garantier på reparasjonen etter at den er utført. Faktisk helt opp til 5 år/ 100000 km.

Vi sørger for at din Volkswagen er oppdatert

Det er kun Volkswagen merkeverksted som er online med fabrikken. Ved hvert verkstedbesøk sjekkes bilen opp mot en database for eventuelle nye oppgraderinger og om det er ny software som bilen din trenger. På denne måten sørger vi for at bilen din alltid er den beste versjonen av seg selv og du som kunde får merverdien av det dette innebærer. Eksempler på dette er softwareoppdateringer både på motordriften, girelektronikken eller mer og mer aktuelt på stømstyring på nyere elbiler. Dette sikrer også driftsstabiliteten og ikke minst annnenhåndsverdien på din Volkswagen.

Mobilitetsgaranti - garantert veihjelp om uhellet er ute.

Utfører du service ved et Volkswagen merkeverksted garanterer vi for mobiliteten din. Les mer om dette her.

Bestill service eller send oss en prisforespørsel i dag via mittbilhold.no