Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Derfor bør du ta verkstedtimen nå

Publisert 06.april 2020

Vårt verksted holder åpent som vanlig i disse utfordrende tidene, men vi tar alle forholdsregler for å hindre smittefaren. Se hvilke tiltak vi gjør for at du og vi skal få gjennomført vedlikeholdet av bilen din.

-Vi hos Gromstad Auto holder hjulene i gang og for mange av våre kunder er det svært viktig å ha tilgang på verksted tjenester og en bil som er trygg og i god stand i disse dager. Myndighetene har derfor definert deler av vår virksomhet som samfunnskritisk. Vi har redusert hastigheten noe for å unngå for mange mennesker i butikken samtidig, men vi oppfordrer alle som har time til å møte opp som planlagt, sier Kjetil Barli, Servicemarkedssjef hos Gromstad Auto.  

Er du ikke er i form så gi oss beskjed så fort du klarer, slik at vi kan omdisponere tiden til andre, og vi finner en ny time til deg. Verkstedet og delelageret har fortsatt ordinære åpningstider og er åpent fra klokken 07.30 til 16.00 alle hverdager.

Telefon: 374 01 000  E-post: [email protected]

 

Alltid gode priser på originalservice & enkel bestilling

Er du eier av en Volkswagen som er fem år eller eldre? Da har vi gunstig fastpriser på original service, skift av registerreim og bremser til din bil, i tillegg har det aldri vært enklere å bestille time hos oss enten du eier, leaser eller bare er bruker av bilen. Besøk mittbilhold.no eller last ned appen Bilhold (tilgjengelig for Apple iOS og Android) og du er raskt igang. I tillegg til å bestille servicetime kan du se full verkstedhistorikk, bilens tekniske data og taksere skader som bulker, steinsprut eller sprek i frontruten. Du kan også bestille EU-kontroll, rens av klimaanlegg, hjulskift og flere andre tjenester knyttet til din bil. 

NAF: Ikke dropp service av bilen - det kan koste deg dyrt. 

Se våre aktuelle tilbud på service her

Vi følger Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger
Vi har iverksatt en rekke tiltak basert på råd fra Folkehelseinstituttet. Les mer på vår oppdaterte temaside vedrørende koronaviruset her

Nøkkeldropp gjør levering og henting tryggere
For oss er det viktig å legge til rette for en trygg og enkel inn- og utlevering i forbindelse med service eller annet vedlikehold av bilen din. Vår nøkkeldropp bidrar til dette og er tilgjengelig døgnet rundt. Har du bilen din på verkstedet blir du oppringt og forklart hva som blir gjort av arbeid, samtidig avtaler vi hvordan du ønsker å hente bilen.  Bilen kan også hentes etter åpningstid via utleveringsboks, der kan du betale med kredittkort eller be om faktura via klarna. Ønsker å komme inn i butikken er du hjertelig velkommen til det og vi holder god avstand til hverandre.

Bilen din blir tatt godt vare på
Vi tar alle forhåndsregler når bilen din kjøres inn, er på verkstedet, under prøvetur og ved utkjøring. Vi bruker engangshansker, rattrekk, setetrekk og vasker over berøringsflatene. Nøkkelen desinfiseres hele veien for å unngå smitteoverføring. Du skal føle deg trygg på at din bil er i de beste hender også under den sitvasjonen vi har nå. 

Nye dekk til konkurransedyktige priser
Tiden for å bytte til sommerdekk nærmer seg og kanskje er du en av de som ser at mønsterdybden begynner å bli dårlig? Vår anbefaling er at sommerdekk bør ha en mønsterdybde på minst 3 millimeter (krav 1,6 millimeter). Vi vet nøyaktig hvilke dekk som passer din modell og har derfor et stort utvalg på lager – til konkurransedyktige priser. Be oss gjerne om tilbud.

Ikke vent med EU-kontroll
Om du har frist for godkjent EU-kontroll i perioden 13. mars til 30. april, vil du få to måneders utsatt frist. Om du er frisk anbefaler vi likevel at du gjennomfører nå da det kan bli opphoping senere og du risikerer at bilen ikke blir godkjent i tide. Les mer hos vegvesen.no.

Bestill time hos dekkhotellet nå
Om du har dekkhotell hos oss kan du nå bestille time via mittbilhold.no. Du kan selve velge datoen og tidspunktet som passer deg best. Vi ber om forståelse for at dekksesongen kan dra noe ut i tid slik situasjonen er nå.

Av sikkerhetsmessige årsaker er det ikke mulig å oppholde seg i bilen under hjulbyttet, men vi har romslig plass både inne og ute og gir beskjed på SMS når bilen din er klar. Hjulskift tar ca 30 minutter, men du kan selv velge når du ønsker å hente bilen. Vi sender faktura i etterkant. 

Du skal være trygg på at vi gjør vårt ytterste - hver gang.

Du kan være trygg på at vi gjør alt vi kan for å ivareta deg som kunde og vi svarer gjerne på spørsmål du måtte ha. Har du spørsmål til service og vedlikehold av din bil eller hvordan vi kan tilpasse ditt verkstedbesøk, ta gjerne kontakt med oss slik at vi sammen kan finne gode løsninger.