Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Agder Mestermur Bruksegenskapene var viktigst. Derfor valgte vi Volkswagen

Publisert 08.februar 2021

Agder Mestermur AS så dagens lys på vårparten i 2020, noen få uker senere kom Coronapandemien. Vi tok en prat med Kjell Magne Christensen, som sammen med 4 tidligere kollegaer tok steget over og startet eget firma, midt i coronakrisen.

Mens vinteren er på sitt kaldeste har Agder Mestermur snart landet sitt første driftsår, det har vært krevende tider og vi var veldig spent på hvordan dette ville gå når vi så utviklingen i mars, sier Kjell Magne.

Heldigvis har vi klart oss bra, det har vært bedre ordretilgang enn vi kunne drømt om. Det kan se ut som om mange har et ønske om å pusse opp huset eller på hytta, fremfor å bruke pengene på ferie i utlandet. Det er vi veldig glade for. Nå er vi 7 ansatte på fulltid, så vi har utvidet med 2 mann siden oppstarten.

20210127_151532.jpg

Kollegaer i 19 år - satser sammen
Agder Mestermur leverer det meste innen betong og murarbeid, Kjell Magne kan avsløre at kundelista består av privatpersoner, bedrifter og utbyggere som ønsker kvalitet og fagkunnskap. 5 av oss som startet firmaet har jobbet sammen i 19 år tidligere, vi kjenner hverandre og faget svært godt. Vi er også 3 stk som har mesterbrev innen murerfaget, så kundene er i gode hender forsikrer han.

Noe av det første vi ønsket å få på plass var firmabil.
De er vårt fremste arbeidsverktøy og ettersom det ofte er litt bestillingstid måtte vi tidlig ta stilling til hva som fantes i markedet. Vi var en periode innom tanken på å kjøpe brukte biler for å holde kostnadene nede i etableringsfasen, men ble relativt raskt overbevist om at nye firmabiler ville være den beste løsningen. Vi startet derfor arbeidet med å se hvilke biler som var aktuelle for oss, laget vi en liste over funksjoner vi måtte ha og utstyr vi gjerne ønsket å ha. Bilene måtte ha 4x4, kunne trekke minst 2 tonn henger, automatgir og gjerne ha parkeringsvarmer. I tillegg spilte selvsagt pris en stor rolle.
 

"Selv 100 meter er langt, når du skal tømme en henger med opptil 2 tonn varer."

 

Volkswagen hadde det beste produktet
4x4 og 2 tonn hengervekt er utrolig viktig for oss, vi kjører med tung henger nesten hver dag og er avhengig av å komme så nærme byggeplassen som mulig. Selv 100 meter er langt, når du skal tømme en henger med opptil 2 tonn varer.

Etter en nøye gjennomgang av markedet sto valget mellom Volkswagen Transporter og en konkurrent. Vi hadde tidligere erfaring med Transporter og var veldig godt fornøyd med bilene og kjent med Gromstad som forhandler. Når vi fikk presentert Gromstad firmabil løsningen av Joachim Høst (Salgssjef på Volkswagen Nyttekjøretøy), ble valget relativt enkelt. Det sparer oss for mye tid og penger å få alt på en faktura. Nå betaler vi leie av bil, forsikring, diesel og årsavgift på samme faktura. Oversiktlig og enkelt.

"Totalt ble regnestykket både økonomisk og fornuftig"

 

20210127_150705.jpg

I tillegg har vi egen kontaktperson på service, om noe skulle oppstå. Til slutt ble total regnestykket både økonomisk og fornuftig sier Kjell Magne, som sammen med sine kollegaer er storfornøyd med valget. Nå står snart en ny høysesong for døren og alt tyder på at det blir en god vår også i år, vi leverer tjenester over hele Agder og Telemark, foreløpig ser det veldig bra ut avslutter Kjell Magne.

Ønsker du også å vite mer om alle fordelene med “Gromstad firmabil” eller andre firmabil løsninger? Ta kontakt med oss på
Gromstad Auto.