Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Teighler valgte Volkswagen Crafter

Oppdatert 14.mai 2020

Når Teighler Transport & Service AS skulle etablere seg og tilby følgebiltjenester, transport og sjåførtjenester, var valg av bil helt essensielt. Det måtte bli en Volkswagen Crafter 4motion med DSG automat og endel ekstra utstyr. 

Teighler Transport & Service  driver med det meste innen transport, følgebil-tjenester og sjåførutleie, med døgnåpen service og stort fokus på fleksible tjenester, trengte de en varebil som kunne oppfylle mange behov og arbeidsoppgaver. I tillegg måtte bilen oppfylle myndighetens krav for å være godkjent følgebil. Derfor er bilen utstyrt med mye ekstrautstyr og spesialinnstalasjoner, blant annet takbøyler, led skilt, og mange varsellys. Dette er en bil vi vil ha stor glede av i mange år og som er skreddersydd for fremtidens behov, sier Teighler. Med 4Motion og DSG automatgir er den en drøm å kjøre.  Uansett føre, årstid og oppdrag er vi klare for nye oppdrag, sier han. 

I følge Joachim Høst, salgssjef på nyttekjøretøy hos Gromstad Auto er dette en av de mer påkostede Crafterne som er levert. Det er veldig mye utstyr som er montert og tilpasset til denne bilen, da er det ekstra gøy når kunden er fornøyd. Ifølge Teighler har det har vært mye å sette seg inn i, derfor har de  brukt nesten 1 år på prosessen med valg av bil og hvordan den skal bygges opp.  For oss var det viktig å finne en leverandør som kunne tilby en spesialtilpasset bil, komplett service og forsto behovet vårt, det fikk vi hos Gromstad Auto og deres firmabilløsning. Vi hadde et par modeller på listen i første omgang, men etter vi hadde et par møter med Joachim, falt valget på Volkswagen.  Vi er kjempe fornøyd med prosessen og utrolig fornøyd med bilen, nå gleder vi oss til å komme på veien og utføre oppdrag, den skal faktisk til Bergen alt denne uken, som følgebil for en større båt, kan han avsløre. 

Vi ønsker lykke til og gleder oss til å se den gule Crafteren på veien. 

Les mer om Volkswagen Crafter her