Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Flow Bredesen byttet til Volkswagen

Publisert 24.juni 2019

Flow Bredesen Arendal vil ha enklest mulig bilhold. Det føler de at de får hos Gromstad Auto


Nylig kjøpte rørleggerbedriften en rekke nye nyttekjøretøyer fra Gromstad Auto. Øyvind Paulsen hos Flow Bredesen i Arendal er ikke i tvil om at det var et godt valg. – Jeg kommer fra en lederstilling i ORAS, og der hadde vi bilparken hos Gromstad Auto. Det var vi veldig godt fornøyd med. Derfor har jeg valgt å bygge videre på samarbeidet. Dessuten har Volkswagen driftssikre og fine biler, sier Paulsen.

Veldig enkelt
Som storkunde er det mange ting han setter pris på, og som bedriftsleder ønsker han at ting skal være enkelt. – Vi har både fått en gunstig pris og et forutsigbart bilhold. Nå har vi kjøpt elleve biler på en gang, og hadde også noen fra før av. Du kan si at vi har endret kurs så alt bilholdet blir hos Gromstad Auto. Det er veldig enkelt. De gjør det de er gode på,  mens jeg kan fokusere på det vi skal gjøre, sier Paulsen. Salgssjef for nyttekjøretøyer hos Gromstad Auto, Joachim Høst, tenker helt likt som kunden. – Vi leverer et komplett tilbud hvor de kjøper alle tjenestene hos oss. Det er et flåtesystem gjennom Volkswagen, hvor de får alt på en faktura, sier Høst.

Tradisjonsrik bedrift
For Flow Bredesen Arendal er det viktig med rett samarbeidspartner. Som en betydelig aktør innen VVS, er man avhengig av en bilpark som er i drift. – Vi er 30 ansatte som har veldig mye å gjøre, så bedriften går for full rulle. Det ser også lyst ut framover, da vi har oppdrag «på bok» og er med på mange spennende, lokale prosjekter. Bedriften har i tillegg en lang historie, som går helt tilbake til 1927. – Røttene går langt tilbake, og vi har i generasjoner utført oppdrag innen VVS med Aust- og Vest-Agder som hovedmarked, forteller Paulsen.

Godt synlige
Bilene som nå ruller rundt med bedriftens logo, er godt synlige ute på veien. – Når vi nå ville fornye bilparken var det viktig å få vist oss godt fram, og vi ønsker å framstå som proffe. Det gjør vi med de dekorerte bilene fra Gromstad Auto. Vi er veldig fornøyde med oppfølging og service.

 

"I tillegg er det et poeng at alle nyttekjøretøyene i bedriften er med firehjulstrekk. – Det handler primært om at kundene skal være sikre på at vi kommer fram uansett vær, og at de som
jobber for oss skal slippe bekymring om framkommelighet"  sier Øyvind Paulsen. 

 

Stor kunde
Joachim Høst på sin side er glad for at de kan levere alle typer tjenester til Flow Bredesen Arendal. – De er en stor kunde i Arendal-sammenheng. Og hos oss finner de alt under ett tak. For ståtid på biler koster bedriftene penger. Vi har oppretting, lakk/skade, ruteskift, spot repair og leiebil med mange nyttekjøretøyer. Vi både håper og tror vi vinner litt på det. Han synes det er hyggelig at man framover vil se en rekke biler fra Gromstad Auto kjøre rundt med dekoren til Flow Bredesen Arendal. – Vi er stolte av å ha dem som kunde, og det er god markedsføring for oss når deres biler kjører rundt. Fine biler med VW-merket som er ute på veien. Så jeg håper selvfølgelig at vi har fått en langvarig samarbeidspartner, avslutter Høst.