Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Hemato Eiendom velger Volkswagen

Oppdatert 04.september 2020

Byggmesterfirmaet Hemato Eiendom har nylig inngått en rammeavtale på kjøp av nye Volkswagen nyttekjøretøy. Her kan du lese litt om hvorfor Volkswagen vant, i skarp konkuranse med andre merker. 

Med over 20 års erfaring fra byggebransjen er Hemato eiendom et kjent firmanavn for mange.  I forbindelse med at Hemato nå har inngått en stor avtale på leveranse av firmabiler fra Gromstad Auto tok vi en liten prat med nylig tilsatt daglig leder, Daniel Wesøe.

Han forteller ivrig om de mange fagområdene Hemato leverer tjenester innen, med alt fra små snekkeroppdrag til engasjementet for å holde tradisjonsrike håndverksmetoder i hevd. I tillegg har de opparbeidet seg et fagmiljø innen bruk av masivtre. Daniel forklarer med høy innlevelse at masivtre er store treskiver som brukes i konstruksjon av hus, noe som gjør at modulene kan bygges ferdig før de monteres. I tillegg kan man bygge hele huskontruksjoner uten å bruke plast. Effektivt, smart og miljøbevisst, alt på en gang. Smart.

Ingenting er overlatt til tilfeldighetene
Når Hemato nå velger Volkswagen som leverandør av nyttekjøretøy er ingenting overlatt til tilfeldighetene. Det var en relativt tidkrevende og omfattende prosess, som hadde utspring av fra et Excel ark, og vi hadde mange variabler med i vurderingen. I tillegg fikk vi en del nye punkter på lista etter hvert som vi kom lengre i prosessen. I utgangspunktet hadde vi mange merker i kikkerten.

Når vi ble presentert for totaliteten i tilbudet til Gromstad Auto så vi at dette tilbudet oppfylte alle våre krav og faktisk tilførte et par nye vi ikke hadde tenkt over. I tillegg til at Volkswagen nyttekjøretøy har et bredt produktspekter, var løsningen «Gromstad Firmabil» avgjørende. Nå får vi alt på en faktura og slipper tenke på bensinkort, forsikring, årsavgift, bompasseringer, dekor eller service og vedlikeholds booking. Joachim på Gromstad auto var en veldig god sparringspartner og fokusert på å finne løsninger som passet våre behov. Nå får vi virkelig en enklere og mer oversiktlig hverdag. Vi driver jo med bygg og eiendom og ønsker minst mulig utlegg og arbeid rundt bilene våre.

Firmabilene sier mye om firmaet
Til nå har vi hatt litt forskjellige avtaler og firmabiler av forskjellige merker. At vi nå bygger en helhetlig profil med både dekor, farge og biltyper er en viktig del av vår markedsføring. I tillegg betyr det mye for trivselen til våre ansatte. Bilene skal bli godt synlig i sørlandsbyene, vi har 12 tømrere og lærlinger som skal ut på veien. Vi har nylig inngått en stor rammeavtale med Grimstad kommune om vedlikehold av alle kommunale bygg i årene som kommer. Det samarbeidet gleder vi oss til å ta fatt på, samtidig er viktig å presisere at vi tar alle former for byggmesteroppdrag for private og næring, alt fra små servicejobber til nybygg av boliger, smiler Daniel.

Har du lyst til å vite mer om "Gromstad firmabil" eller andre firmabil løsninger? Ta kontakt med oss. 

Hjemmesiden til Hemato finner du her.