Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Gjør deg klar for neste medlem av ID.familien, SUV-en ID.4

ID.4 har verdenspremiere 23. september 2020.  Like etter verdenspremieren starter forhåndssalget. ID.4 vil først lanseres med bakhjulstrekk mot slutten av 20201 og på et senere tidspunkt bli tilgjengelig som en kraftfull firehjulstrekker (4x4). ID.4 med firehjulstrekk kommer for salg på et litt senere tidspunkt.

 

 

Vårt neste steg mot fullelektrisk mobilitet er familiebilen ID.4. Den elektriske SUV-en kombinerer det beste fra to verdener; plass og fleksibilitet. ID.4 er en stor moderne familie SUV med bærekraftig mobilitet og elektriske ytelser. ID.4 har rommelig interiør og lange rekkevidde på inntil 500 km (WLTP). ID.4 har mulighet for hengerfeste og takstativ og er som skapt for norske forhold.

23. september er det verdenspremiere på ID.4. Like etter verdenspremieren starter forhåndssalget. ID.4 vil først lanseres med bakhjulstrekk mot slutten av 20201 og på et senere tidspunkt bli tilgjengelig som en kraftfull firehjulstrekker (4x4). ID.4 med firehjulstrekk kommer for salg på et litt senere tidspunkt1. 


ID.4 kjennetegnes med sitt dynamiske og progressive design. Det aerodynamisk finslipte eksteriøret er en perfekt innramming for den revolusjonerende MEB-plattformen: Fronten er kort, akselavstanden er lang, noe som gir suverene plassforhold innvendig. «Open Space» konseptet gir et luftig og lyst bilinteriør. Den nye plattformen er 100% elektrisk og er bygget for å utnytte el-teknologiens muligheter i ID.4 optimalt. For deg betyr dette mer plass, flere tilpasningsmuligheter, økt rekkevidde, mer komfort og bedre kjøreytelser. En fullverdig familie SUV som dekker en families behov. ID.4 vil ta over som det fullelektriske alternativet til familie SUV-en Tiguan.