Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Den nye ID.4

Fullelektrisk familie-SUV

Vårt neste steg mot fullelektrisk mobilitet er familiebilen ID.4. Den elektriske SUV-en kombinerer det beste fra to verdener; plass og fleksibilitet som i en stor moderne familie-SUV med bærekraftig mobilitet og elektriske ytelser. ID.4 er en stor og fleksibel SUV med sitt rommelige interiør, bagasjeromsvolum på hele 543 liter med bakseteryggen i oppreist stilling og med lang rekkevidde på inntil 516 km1. ID.4 med bakhjulstrekk er den første modellen i ID.-familien med mulighet for hengerfeste på inntil 1000 kg og takstativ på inntil 75 kg.

ID.4 Pure 148 hk fra kr 335.100*    

– 52 kWt netto batterikapasitet
– Rekkevidde inntil 343 km1
– Perfekt familiebil i hverdagen

Jeg ønsker å bli kontaktet om tilbudene eller prøvekjøring av ID.4

Ved å sende inn skjemaet godtar du våre retningslinjer for personvern. Les mer her.

 


Mange 
utstyrsversjoner

Vi satt sammen flere ulike forhåndskonfigurerte modeller som gjør det enkelt å velge den utstyrsversjonen som passer deg og dine behov best. Det eneste du trenger å ta stilling til, er hvilken pakke som fyller dine behov best, i tillegg til hvilken farge, felger og rekkevidde du vil ha på på din ID.4. Du kan lese mer om våre ID.4 modeller her.

Utstyrsversjoner Pris fra kr Rekkevidde inntil
ID.4 Pure 52 kWt 148 hk   335.100* 343 km
ID.4 Pure 52 kWt 170 hk 347.600* 343 km
ID.4 Pro 77 kWt 204 hk   407.300* 516 km

 

ID.4

Har du behov for firehjulstrekk?

ID.4 blir tilgjengelig med firehjulstrekk på et senere tidspunkt. Vi forventer å starte fra våren 2021, og de første kundebilene vil bli levert sommeren 2021.

Forhåndsbestiller du ID.4 med firehjulstrekk i dag får du prioritet når vi åpner for salg av bilen. Vi holder deg løpende oppdatert med nyheter om ID.4 og kontakter deg så snart du kan bestille ID.4 med firehjulstrekk.

 

Den nye ID.4 er en urban SUV med spennende design og snudiameter på linje med en småbil. ID.4 har takreling for taklast, aerodynamiske dørhåndtak, 3D-LED-baklykter med dynamisk blinklys, og en lyslist som strekker seg mot Volkswagen-logoen foran og bak.

Den nye ID.4 har imponerende plass i kupeen. Allerede når du setter deg inn, legger du merke til den gode beinplassen, den store midtkonsollen og de komfortable Ergo Active komfortsetene i stoff/Alcantara med elektrisk justering, minnefunksjon, regulerbar korsryggstøtte med massasje funksjon og uttrekkbar lårstøtte. Andre høydepunkter er den midtplasserte 12-tommers berøringsskjermen, oppvarmet multifunksjonsratt med berøringsstyrte funksjoner og Isofix barneseteinnfesting for to barneseter bak, og i passasjersete foran (i-Size kompatible).

 

Nye ID.4

Inntil 516 kmelektrisk rekkevidde

ID.4 har lang rekkevidde til hverdagslige gjøremål og lange ferieturer uten at det går utover komforten. Utstyrsversjonen ID.4 Pure har en netto batterikapasitet på 52 kWt, med en rekkevidde på inntil 343 km, mens ID.4 Pro har en netto batterikapasitet på 77 kWt og en elektrisk rekkevidde på inntil 516 km.