Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Gromstad Firmabil

Publisert 09.oktober 2019

Gromstad firmabil er løsningen for deg som ønsker et enkelt bilhold og en all-inclusive firmabil løsning. Se våre 12 tips til et enklere bilhold og kontakt oss gjerne om du har spørsmål. 

Hva er Firmabil?

Først og fremst er firmabilen et viktig verktøy for mange i verdagen, men den er også et førsteklasses reklame-medium. Gjennom daglige bruk ute i trafikk bildet er bilen gjenstand for manges oppmerksomhet. Hvorfor ikke bruke dette positivt og ha bilen som en kjørende reklame-plakat?

Kvalitet på bil = kvalitet på firma?

I de senere år opplever vi at en pen bil med pen dekor oppfattes som seriøs og gjenspeiler ofte vedkommende og firmaet som sitter bak rattet. Volkswagen og Audi oppfattes som solide produkter med høy kvalitet, sikkerhet og annenhåndsverdi. Hvorfor ikke koble denne oppfatningen med ditt firma?

Gode produkter sikrer fornøyde ansatte/brukere.

Er dine ansatte fornøyde med sin arbeidsplass vil de mest sannsynlig gjøre en bedre jobb og trives bedre på jobben. Kommer de frem på alle de jobbene de har? Dekker bilen behovet i de daglige gjøremålene?

 

12 punkter - derfor er firmabilavtale hos Gromstad Auto så gunstig.

Hos oss har vi samlet alt på en plass, slik at det blir lett for deg. Gjennom vårt firma får du dekket ethvert bil behov. Gromstad Auto er forhandler av Audi, Volkswagen personbil og Nyttekjøretøy, i vårt komplette anlegg på Ormetjern har vi lokalisert administrasjon, salg, bilutleie, topp moderne mekanisk verksted, karosseriavdeling samt lakkeringsavdeling. Dette sikrer kortest mulig avstand, kontaktpersoner som kjenner deg og et oversiktlig og enkelt bilhold.

Her gir vi deg 12 punkter som forenkler din bilhveradag. 

1. Rabatt avtale.

Vi lager egen og skreddersydd firmabilavtale ved kjøp av nye biler ut fra volum slik at det er gunstig for deg å bli kunde hos oss. Fast rabatt avtale, som betyr gunstig innkjøp for ditt firma med gode betingelser. 

2. Fast kontaktperson.

Ved inngåelse av en firma-avtale forholder du deg til en person hos oss, som er hovedansvarlig for avtalen. Dermed unngår du eventuelle misforståelser, uklarheter og potensiell irritasjon rundt avtaler og sikrer deg den beste mulige service og prioritet. Ting skal gå på skinner og være enkelt for deg slik at du kan gjøre din jobbe best mulig. Vi hjelper deg med et enklest mulig bilhold.

3. Prioritert verkstedbesøk.

En firmabil er et svært viktig redskap i alle virksomheters daglige drift. Derfor er det viktig at hjulene holdes i gang. Skulle det oppstå problemer er det viktig at disse løses raskt og effektivt. Derfor blir kunder med firmabiler som får driftstans prioritert ved verkstedbesøk og du kommer ut på veien igjen så raskt som mulig. Vi har også egne verkstedmottakere for nyttekjøretøy. 

4. Innredning.

Vi hjelper deg med gode løsninger på din innredning. Vi har lokale samarbeidspartnere som hjelper oss med å skreddersy en løsning til deg slik at du får en bil som blir med muslig praksis innenfor ditt fagfelt. Det fine med å kunne gjøre dette lokalt er at om en skulle ønske å utbedre, endre eller bygge på en slik løsning er dette en enkel sak og lett tilgjengelig. Om ønskelig kan også en evnt innredning bakes inn i en evnt finansiering som f.eks leasing.

5. Dekor.
Vi har flere dyktige samarbeidspartnere som hjelper til å dekorere din bil. Om du allerede har en logo fra før eller ønsker å designe en helt ny hjelper vi deg med dette. Om du ønsker kan også dekor bakes inn i en evnt finansiering som f.eks leasing.

6. God annenhåndsverdi.

Volkswagen og Audi har gjennom flere år bevist at våre biler holder seg godt i verdi. Et viktig punkt når det gjelder ny firmabil. Vi har og vil aldri ha de billigste bilene, eller har vi det? Ja, i rent kjøp ligger de i øvre skite av hva en varebil koster. Men ser en på hva bilen er verdt/kan selges for etter noen år er vi absolutt ikke dyrest og tåler sammenlikning med alle.

7. Erstatningsbil ved verkstedopphold.

Som firmabilkunde får ditt firma tilbud om svært gunstig leiebil ved opphold på vårt verksted. Biler må reserveres i hvert enkelt tilfelle. Dermed er dine ansatte alltid i jobb.

8. Service og vedlikeholdsavtale.

Ved å tegne en slik avtale vet ditt firma eksakt hva bilholdet vil koste med hensyn til service og eventuelle reparasjoner i perioden. Avtalen dekker hoved- og oljeskiftservice i henhold til bilens vedlikeholdsprogram samt nødvendige reparasjoner som skylles normal slitasje for å opprettholde bilens drifts- og trafikksikkerhet. Avtalene tegnes normalt for inntil 3-5 år og en fast kjørelengde.

9. Drivstoff avtale.

I forbindelse med leasing av din firmabil kan vi i samarbeid med de største leverandørene, også tilby ditt firma svært gunstige priser og rabatter på drivstoff. Kontakt oss for mer informasjon.

10. Forsikring.

Gjennom våre samarbeidspartnere innen finansiering kan vi tilby gunstig forsikring til din firmabil. Kontakt oss for mer informasjon.

11. Gunstige og fleksible finansieringsløsninger.

Sammen med våre samarbeidspartnere har vi gjennom flere år bygget opp veldig gode relasjoner som sikrer våre firmabil-kunder den aller beste og gunstigste avtale ved finansierings- og leasingbehov. Velg mellom vanlig leasing eller leasing der enkelte tilleggstjenester som service og vedlikeholdsavtale bakes inn i leien. På lån finnes også flere muligheter med eller uten restverdi. Ta kontakt med oss for å finne ut hvordan vi best mulig kan finne en finansieringsløsning som passer ditt firma best.

12. Biladministrasjonen.

Kun en regning i måneden. Leasingleie, drivstoff, forsikring, årsavgift, vedlikehold, bompenger osv. Full oversikt og enkelt.

 

Firmabilbeskatning.
Regjeringen har forstått at det å bruke firmabilen også i privat ærend ikke er like gunstig mht antall seter som en personbil. Derfor har de firt på reglene og gir fratrekk på verdien på alle biler med grønne skilt. Les om firmabil beskatning på: https://www.altinn.no/starte-og-drive/skatt-og-avgift/firmabil/