Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Bytte av registerreim Kampanje i Oktober og November

Nå har vi kampanje på bytte av original registerreim ( også kaldt tannreim) til din Volkswagen. Spar hele kr 25% i Oktober og November.  Tilbudet gjelder både VW personbil og VW nyttekjøretøy. 

Bilmotoren er hjertet i bilen din og den går spesielt rolig og driftssikkert med Volkswagens originale registerreimer (også kalt tannreim), vannpumpe og kjølevæsker. 

Fordeler for deg  

  • Tannreimene er perfekt tilpasset til motor, stramme- og løpehjul fra Volkswagen. Det gir mindre støy og roligere gange.
  • Tannreimene gir en pålitelig kraftoverføring. Maksimal skifteintervall på inntil 360 000 km*
  • Tannreimene er motstandsdyktige og formstabile, i inntil 360 000 km*, takket være glass- og kunststoffibre og et slitesterkt belegg. Dette gjelder også under ekstreme forhold.
  • Vi skifter alltid original vannpumpe samtidig med registerreim / tannreim. 

Bestill bytte av tannreim på mittbilhold.no eller ring oss på telefon: 37401000

 

*Avhenger av motortype og årsmodell. På eldre biler, som dette er mest aktuelt for, er som regel kilometerstanden langt lavere. Våre verksteder vil kunne fortelle deg hva som er riktig for din bil.